Nytt samarbete med Dale Carnegie

För sex år sedan gick jag kursen Generation.Next hos Dale Carnegie Sverige. Generation Next är den absolut bästa ledarskap/ kommunikation/ talarkursen man kan gå som ungdom. Den bästa investeringen man kan göra för sig själv. Och därför är jag extremt glad över att fått förtroendet att vara med och leda utbildningen vilket alltid är starten till att kunna bli en Dale Carnegie instruktör. Du kanske redan läst toppsäljaren ”How to win friends and influence people” skriven av Carnegie?

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s