Uppdragsgivare

Urval av kunder: 


Eurocard - Negin Azimi
EUROCARD
Vi arbetade med Negin som programledare för en webb-baserad talkshow som heter En köpsmart syn på livet. Negin ansvarade för att driva samtalet med gästerna, ta fram frågor och blev ansiktet utåt för serien. Det var väldigt lätt och roligt att jobba med Negin som var professionell och karismatisk. Jag hoppas att få möjlighet att arbeta med Negin i en snar framtid.
– Hannes Hultcrantz (Konsult Hallvarsson & Halvarsson)

Negin Azimi-UnicefUNICEF
Negin blev tillfrågad att föreläsa på vår Operation Dagsverke-konferens på rekommendation av en kollega. Hon visade från början ett härligt engagemang och hade en smittande positiv inställning. Efter hennes inspirerande föreläsning kom många av eleverna som deltog fram till henne och delade sin entusiasm för hennes föreläsning. Jag bokar gärna in Negin igen för att ge konferensdeltagarna inspiration, så att de med ny motivation ger sig ut i verkligheten.
-Eva Kellerman (projektledare UNICEF Sverige)

spotify-logo-primary-horizontal-light-background-rgb

SPOTIFY (under pandemin)
Vi hade allra helst velat träffa Negin live, men hon lyckades enkelt forma om och anpassa innehållet och övningar till digital form. Vi fick följa med på en personlig och professionell resa där Negin inte ryggade bort från att vara ärlig, rolig och uppmuntra deltagarna att ta plats.
– Wendy Francis och Paulo Saka, kursledare för Spotifys poddprogram Sound Up Sweden

IDEON INNOVATION
Negin är fantastisk att jobba med, hon var mycket tillgänglig och engagerad i processen fram till eventet. Hennes föreläsning var mycket uppskattad av både oss som uppdragsgivare och deltagarna på konferensen. Negin har ett väldigt personligt förhållningssätt på scen, som gör hennes föreläsning väldigt unik och inspirerande.
– Anna van der Brugghen (Projektledare The Yes Day)

ESKILSTUNAS NÄRINGSLIVSDAG
”Det har varit väldigt smidigt att jobba med Negin! Trevliga samtal via mail och telefon som förberedelser inför eventet som sedan följdes upp av en bra leverans framför tv-kamerorna på vår försenade och coronaanpassade näringslivsdag, EN20”.
– Felix Andersson (projektledare)


GREAT SPACE

Negin har förmågan, trots sin ringa ålder, att charma sin publik och bjuda in alla på sin resa. Hon målar med hela penseln och ger sina insikter om varför hon klarar allt trots att självförtroendet inte alltid funnits där. En sann inspirationskälla oavsett vilken ålder eller position du har på ditt företag. Det ska bli spännande att följa hennes resa.
– Mikael Bergström (VD)

ÅRE SUSTAINABILITY SUMMIT
Vi är mycket tacksamma för att Negin hjälpt oss sätta fokus på våra viktiga ämnen under Åre Sustainability Summit. Hon berättar på ett ärligt och engagerande sätt om att ta ansvaret för vad som händer i livet oavsett förutsättningar. Negin ger oss inga ursäkter och har inspirerat oss i konsten att både våga misslyckas och lyckas!
– Pernilla Hörnfeldt (Projektledare)

kfum-framtiden-just-nu-sidan-(png)KFUM
Negin bidrog med en mycket uppskattad inspirationsföreläsning. Hon berättade om sin resa från skolvärlden in i näringslivet, och delade med sig av sitt livs med- och motgångar. Vi valde Negin för hennes imponerande energi, ledarskapsförmågor, ödmjukhet och humor. Vi ville bl.a. visa kursdeltagarna att ledarskap kan vara att våga pröva, våga göra både fel och rätt, och att ålder inte är ett hinder.
– David Heyman (projektledare)

Bonnier News

Negin Azimi_Bonnier news
Vi hade förmånen att ha Negin Azimi som föreläsare på Insikt Örebro 2023. En karismatiskt och framgångsrik ung tjej som alla bör  lyssna på om chans ges. Att med sin ringa ålder lyckats med så mycket och med den finurligheten i sitt entreprenörstänk är en stor bedrift. Toppbetyg! 

– Andreas Martinelle, Tv-Producent

handelskammaren mälardalen_Negin Azimi
Handelskammaren Mälardalen

Moderaterna logga_Negin Azimi

MODERATERNA
Negin delar med sig av sina erfarenheter när hon talar på ett naturligt och trevligt sätt som inspirerar lyssnarna till reflektion och självgranskning!
– Olof Peterson, MUF Stockholm

CENTERPARTIET
Jag är politiskt obunden och inspirerar gärna fler partier.

UnknownSTOCKHOLM STAD
Det var ett nöje att samarbeta med Negin. En riktigt cool och relaterar person som gav en inspirerande föreläsning och skapade med det en känsla av möjligheter för framtiden hos publiken”
– Ida Nilsson, Arbetsmarknadsförvaltningen Stockholm Stad, Jobbtorg Unga Kista


SÖDERTÄLJE KOMMUN 
Det var en sann feel-good känsla att arbeta med Negin från första kontakten, genomförandet och återkopplingen efteråt. Att få möta och lyssna på Negin borde både yngre och äldre få möjlighet att göra. Hon inger hopp för framtiden och ger publiken både kraft och mod med sin historia och berättarteknik.
– Cecilia Ekstrand, Konsult från Tom Tits Experiment

Print

Urval av skolor:

Kungsholmens gymnasium- Negin Azimi

KUNGSHOLMENS GYMNASIUM – FRAMTIDSDAGARNA
Negin lyckas väldigt väl med att blanda inspiration  och humor på ett sätt som gör att hon fångar publikens uppmärksamhet redan från början. Hon är inte heller rädd för att bjuda på sig själv!
– Andrea Cartriers Lagnefors (President of the Service Committee, Kungsholmens gymnasium elevkår)

soda_latin_Negin_Azimi

SÖDRA LATINS GYMNASIUM – LIVET EFTER SÖDRA
När vi i Södra Latins elevkår anordnade evenemanget ”Livet efter södra” (en föreläsningsvecka för eleverna på skolan med fokus på inspiration, nytänkande, drivkraft och nyttiga kunskaper att använda i den riktiga världen) bjöd vi in Negin att föreläsa. Hon höll en fantastisk föreläsning om att våga bryta normer och våga följa sina drömmar som ligger inom närmare räckhåll än man kan tro. Det inspirerade många av eleverna till att se utanför den konventionella boxen och att se att alla själv kan göra i stort sett vad som helst, i vilken ålder som helst. Tack Negin för vidgade vyer!
– Olivia Hedlund (Ordförande, Kungsholmens gymnasium elevkår)

ST:A RAGNHILD GYMNASIUM – ÅRETS INSPIRATIONSFÖRELÄSARE
S:ta Ragnhild gymnasium startades av Torbjörn Ek som var en framstående företagsledare, inspiratör och medgrundare till Hexagon. Mitt omdöme från Torbjörns barn (Maria, Johan och Emelie) som finansierade föreläsningen var följande:

Pappa hade många strängar på sin lyra. Bland annat:
– Bra på att inspirera
– Ge fasiken på att allt går 
– Flitig föreläsare
– Entreprenör

– Bidragit till en positiv förändring i samhället
– En lång rad utmärkelser
– Talat inför och fått pris av kungafamiljen

Dessa saker hade han gemensamt med 21-åriga Negin. Negin inspirerande otroligt, både eleverna och oss andra i publiken. Hon bjöd på sig själv. Så väl framgång som misstag, oblygt. Hon visade att det mesta går, på ett eget erfaret och trovärdigt sätt, om man bestämmer sig för det, oavsett bakgrund eller utgångsläge. En sådan fin inställning till livet och att ge det till alla dessa ungdomar som ska börja livet. Gick själv därifrån enormt inspirerad, med ny lärdom. Vi är aldrig för gamla för att lära, eller för unga för att lära ut. Tack Negin Azimi.

 

Urval av paneler: Teknikföretagen-Negin Azimi

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s