Min bok

Kommer ut 10:e februari, beställ ditt ex redan idag genom förlaget OLIKA!
Enkelt och konkret till alla, från ung till vuxen som vill veta hur de ska ta sig fram. Hur tar jag bäst kontakt, hur skriver jag det där mejlet, hur formulerar jag mina drömmar? 

Massor av vilja, tusen ambitioner men få verktyg. Det är verkligheten för många som hör av sig till mig, och jag har varit en av dem. Jag saknade kontakter och alla odds pekade emot mig. Nu delar jag med mig av mina 9 bästa tips. För det handlar inte bara om att kämpa hårt, utan att kämpa smart. Att göra saker hållbart och på sitt eget sätt.

Negin Azimi är en eftertraktad inspirationsföreläsare i näringslivet och styrelseledamot i SOS Barnbyar. Hon har tidigare blivit utsedd till Sveriges Ungdomsentreprenör och världens yngsta TEDx-arrangör. Boken är skriven tillsammans med journalisten och författaren Leone Milton.

I boken finns tips från bland andra Jenny Strömstedt, Dragomir Mrsic, Mouna Esmaeilzadeh, Per Schlingmann, Sabina Ddumba, Christer Fuglesang, Elaine Eksvärd och William Spetz.

Här är länken till bokens första recension: http://www.botkyrkasroster.se/produktion/kampa-smart-drom-stort-en-recension/?fbclid=IwAR0vDuJ6zf9hR8vFFVqtB2QkgL27ffspt-sSijOjt_FSrhH76WXu2BEiAYI

Boken kan även beställas genom Akademibokhandeln, Adlibris och bokus.