Snart dags för inspirationsföreläsning

Snart är jag inspirationsföreläsare på Näringslivsdagen på Väsby Promotion, tillsammans med bland annat Alexandra Pascalidou! Näringslivsdagen närmar sig med stormsteg! 27/10 möts vi företagare i Väsby, en dag för alla branscher, stora som små, beslutsfattare och näringsidkare. 🙌🌟Kom och knyt nya kontakter, fyll på med inspiration och ta med dig ny kunskap hem från spännande föreläsningar! 🤩Utöver detta finns god mat, utlottning av fina priser, goodiebags och ett glas med bubbel 🍾🥂 För biljetter följ —> https://www.vasbypromotion.se/naringslivsdagen-2021/

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s