Nytt jobb som PR och kommunikationskonsult

Nu kan jag äntligen gå ut med att jag fått ett nytt jobb som PR och kommunikationskonsult på det världsledande och globala kommunikationsbyån Burson Cohn & Wolfe (BCW Stockholm), med fantastiska kollegor och kunder som bland annat Amazon Sverige, Tre, Trygg Hansa, Tiktok med flera.

Jag kommer såklart att driva mitt företag som inspirationsföreläsare och moderator parallellt med detta.

”BCW Stockholm rekryterar entreprenören, författaren och inspirationsföreläsaren Negin Azimi som account executive på BCW Stockholm och kommer där primärt att arbeta med byråns kunder inom corporate communications och public affairs.”

”Vi är alltid på jakt efter vassa talanger och när vi träffade Negin slog talangmätaren i taket, jösses vilken stjärna hon är. Med sitt enorma driv och sin expertis, men också sin ödmjukhet, är hon ett viktigt tillskott i vår fortsatta expansion, knåpar BCW ihop i sitt pressmeddelande med Marta Karlqvist, vd, som talesperson.”

Läs hela artikeln på Resumé här:
https://www.resume.se/alla-nyheter/folk-pa-vag/vi-har-bytt-jobb-i-branschen-i-sommar-1/

Läs hela artikeln på Dagens Opinion här:
https://dagensopinion.se/artikel/forfattarforelasarentreprenor-blir-pa-konsult-pa-bcw/

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s