Digital föreläsning för Mentor Sverige

Det har varit en omställning att göra min inspirationsföreläsning digital istället för fysisk framför en publik. Men det är så roligt att mina uppdragsgivare är nöjda trots omständigheterna. Här kommer en kort referens gällande min digitala inspirationsföreläsning från Mentor Sverige:

Vi på Mentor kan med stor entusiasm rekommendera Negin som inspirationsföreläsare. Negin når fram genom sitt genuina och ärliga sätt som blandas med en nypa humor. Det var inte en enda som loggade ut under tiden Negin pratade vilket är ett sjukt bra betyg, eftersom att många ungdomar ganska lätt blir rastlösa. ”Jag tycker den var väldigt intressant och spännande”, uttryckte flera av våra ungdomar. En annan ungdom sa ”Det var jätteintressant och hon var en bra förebild för mig”. Även mentorerna blev imponerade och inspirerade!
– Alexandra Nielsen, Mentor Sverige

Ps. Om du vill vara mentor till en ungdom så är Mentor Sverige i behov av personer som vill engagera sig. Läs mer och anmäl dig som Mentor här: https://mentor.se/mentorprogrammet/#cta-individuell-mentor

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s