Sweden Youth Group on Migration and Development

1010881_488561591271205_6844912917085484936_nJag är med i föreningen ”Sweden Youth Group On Migration And Development” och blev nominerad att delta på GFMD som äger rum den 14 maj där bland annat FN’s generalsekreterare Ban Ki-moon och Hans Rosling deltog, som den yngsta deltagaren någonsin för att diskutera integration och migrationsfrågor.

Sweden Youth Group On Migration And Development- vision:
”En jämnlik värld med lika vilkor och rättigheter för alla utan diskriminering och utanförskap där mångfald är en självklarhet”

Vad är GFMD?
Den 14-16 maj genomförs Global Forum on Migration and Development i Sverige. Som värdland har Sverige i år tagit initiativet att att bjuda in ett ungdomsperspektiv på migration och utveckling. Som ett led i att bidra till debatten och samtalen under GFMD genomför Fryshuset, LSU och Unicef i partnerskap med Utrikesdepartementet förmöten med oss unga representanter från främst de tre organisationerna för att få ett ungdomsperspektiv på frågor som migration och utveckling.

klicka här för att läsa vår debattartikel på Unicef’s hemsida
Klicka här för att läsa om oss på Fryshuset’s hemsida

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s