BOKENS FÖRSTA RECENSION✨

Den otroligt fina recensionen är skriven av en ung person från Botkyrka, nämligen Anahit Tovmasyan, korrespondent för Sveriges röster. 

”Negin Azimi är ett levande bevis på att man kan följa sina drömmar trots olika förutsättningar i livet. “Skulle jag komma någonstans var det jag själv som behövde göra jobbet” är ett citat från Negins bok. En mycket viktig lärdom när det gäller drömmar är att det krävs dagar av arbete och slit för att komma fram till mållinjen. Jag gillar också hur Negin berättar hur allting föll på plats för henne. Hennes historia är unik och bör få mer uppmärksamhet. 

Med hjälp av författarens egna erfarenheter och lärdomar har hon samlat alla läckra godbitar i en bok som garanterat kommer ge dig en motivationsboost. Jag skulle utan tvekan rekommendera denna bok för dig som har tydliga mål inför framtiden men behöver lite hjälp på vägen.”

Här är länken till hela recensionen: http://www.botkyrkasroster.se/produktion/kampa-smart-drom-stort-en-recension/?fbclid=IwAR0vDuJ6zf9hR8vFFVqtB2QkgL27ffspt-sSijOjt_FSrhH76WXu2BEiAYI

#kämpasmart

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s